Thursday, January 25, 2007

Vi får inte tappa kontakten!

Därför har Camilla och jag (Malin) startat en BLOGG!
Här kan ni skriva när ni vill alla något! Eller bara berätta vad ni gjort under dagen! Eller om vi ska träffas, slipper man ringa runt till alla eller skriva i allas GB. Låter det bra?

40 comments:

StureArnold said...

hejsan! Kerstin och Miriam.. Ska ni på firskis och svettis på Måndag? eller på Onsdag, eller båda?

Anonymous said...

hej!! jag vet inte riktigt hur man skriver nya medelanden å så.. :P men om jag lämnar en kommentar här så kanske ni kan läsa den??

Jag vet inte riktigt hur det blir med friskis.. men de blir nån gång nästa vecka.(eller några...vi får se) men vi måste i allafall fixa medlemskort och sånt innan dess. :)
Har du fått tillbaka din väska malin??
Hoppas vi ses snart!
tar ni 7.45 i morron?? puss!
/Kerstin

Anonymous said...

Hej! Måste fråga Camilla, igen, om du kan hänga med till Malmö imorgon? Det skulle vara jätte snällt. Mamma ka ite häga med och jag vill nog inte gå dit själv. Behöver personligt stöd. Och förresten till er andra snuttisar! Jag saknar er jäääätttee mycket :) Pussar och kramar!
/Vicky

Jeppe said...

hej sötisar :) kan vi inte hitta på nåt nästa helg ? pusss / bävern

Anonymous said...

Vicky, vad är det jag hör?
Pierca navlen? :0 !
När ska vi träffas allihopa? Out with it ! OUT!! Camilla, var det ett missförstånd - mobiling.?

/ Malin

Anonymous said...

Jag har piercat mig i navel! IHH! Kan vi ses näst-nästa helg? (v.6?) För då är jag hemma. Ska stanna denna helgen som kommer. Iallafall, ha det bra! Puss och kram
/ Vicky

Anonymous said...

För mig ska det nog gå bra v.6 ..

Gjorde det ont Vicky?

/ Malin

Anonymous said...

Gutt! Nja, eller jo det gjorde det faktiskt om jag ska vara ärlig. Men "om man vill bli fin får man lida pin" ^^ Varför är det nästan igen som är här och skriver? Är ni oscosiala? AH!
/Vicky <3

Anonymous said...

Gaah, vad har du för.. liksom.. pärlgrej då? ..Smycke...
Kan vi inte ses allihopa i helgen?
Hos vem isåfall? ... eller kasnke bara käka pizza... vi får se hur många som kan..:)

/ Malin och Camilla

Anonymous said...

VIIIIX! piercat navlen? WIIIIE! va coolt! Men när är vecka sex.. hmm.. i helgen? Vi får iaf träffas en massa på sportlovet...

Anonymous said...

Heyy! det var från mig förresten^^/Mim

Anonymous said...

Förresten så är jag seg i huvet.. Nästa helg:D Ja! :D /Mim

Anonymous said...

Jag har ett blått smycke, mycket fint :P Jag kan inte i helgen. Ska stanna kvar.. och plugga *blää* Massa skit ska in nästa vecka och jag är för liten för stress^^ Vi måste ses på sportlovet! I miss you "snorbarn" ^^ Vi ses nästa helg! Puss och kram på er !/ Vix

Anonymous said...

Okej ungdomar.
Ska vi spika ett datum och plats för sportlovet? Träff, när, var? Camilla och jag planerar att gå på Friskis och Svettis på både måndag och onsag nästa vecka.. Denna veckan skippade vi onsdagen p.g.a studier (Samhälle köttar oss lite smått och jag får ont i benmärgen, ja). En annan sak man kan skriva här är ju att camilla och jag också börjat ett nytt liv, ett snyggare och ett nyttigare liv,! Vilket vi firade idag med att köpa ett fett marabou och vars en feeeet godispåse på konsum.

Tack för mig / Malin (( som är så jävla sockerberoende. Jag menar allvar, jag behöver seriös hjälp.))

Anonymous said...

Eftersom jag inte är hemma eller kan disskutera med alla samtidigt härifrån "outinnowhere" Så tycker jag att vi kan träffas på humm.. låt säga.. Tisdag? någon gång på eftermiddagen? Sen kanske vi kan sticka och äta någon god "veggiburgare" någonstans^^ (Skojjade då alltså, jag menar egentligen Pizza eller liknande!xD) Vi måste prata allihop. Jag har massa saker att tragla igenom med er.

Fy vad ni är nyttiga, Malin och Cam! Friskis och svettis, usch jag håller på att bli utklassad med min "sitta-hemma-och-dega-stil" nu ju. AH! Tror ni att det är gratis om man hänger med?

Nu slutar snart lektionen, måste se ut som en duktig elev som "studerar". Tack och hej leverpastej! <3

Med många kramar Vixii

Anonymous said...

Tisdagen på sportlovet menar du? Pizza - me like.
Hmmm... Vet inte om det är gratis att följa med vicky, men du kan ju prova..? :)
/ Mals

Anonymous said...

För mig funkar det nog tisdagen på lovet.. *-)och nästa helg också för den delen.:) skulle tro det^^ Med tanke på vårt nya och sunda liv så..:Pizza? - gärna! Saknar er som en bäverodlare saknar sina bävrar.. ack.. tragiskt.. Ha det bäst älsklingar, och vi ses snart ! <333
//Cam

Anonymous said...

Folket! Jag undrade om någon lite vacker själ skulle vilja hänga med mig in till malmö eller nova Lund, någon gång i helgen? Tänkte sticka in och kolla på något litet klädesplagg, exempelvis jeans?

Ha det bra pussgurkor <33

// Vix

Anonymous said...

EY! vi villa åka till malmoe denna lovet. Någon villa följa med å åka kanske? lite shoppa, kanske? Det bliva kul, kanske. Också denna helgen vi tänka att vi kunna äta lite och pizza, det vi tänka vara gott å fint. Ni också tycka? Om ni tänka ni måste göra läxa på helgen, ni inte måsta, det vara bara några timmar att träffas. ni kan. ok? Vi tycka ni e fina. och vi vill ni träffa - mycket vi vilja gärna träffa, oke? Vi älska ni alla. // Camillioso och Malinioso

Anonymous said...

'Zup girls..( and beaver)..
We thought we'd be kickin it tomorro' night, aiiight? ..Down the club of some pizzaplace in the G-town of Höör, wallah? We want yo' all to come, get it? All of yo' gangzzta-bitches. HOLLA UP! So what time, ey? We thought we could all bring our grillzz together at 7 o'clock. 7 o'clock, aiight? BE THERE! Meet you all at the gangzta crib of konsum, aiiight? 7 at konsum, saturday.. diggin?
It'll be nice to see ya'll.
Peace out and high.. uhm
Maffioso Malinish and Cribbiano Camillish.

Anonymous said...

Att välja mellan bio Tis 20/2


*Allt om min buske ( går bara tidigt 15.30)
*Darling
*Linas kvällsbok
*Sherrybaby
*Tenacious D - världens bästa r
*The Queen

Anonymous said...

Inte
*The queen
*Allt om min buske

Vet inget om de andra..

/ V

Anonymous said...

Men ska vi bestämma att det blir på tisdag iallafall? Alla kan?

Anonymous said...

jag vet inte.. låt mig höra efter med resten av familjen.. ska kanske till mormor då... men skriver så snart jag vet iaf! /mim

Anonymous said...

Förresten, GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! (jag vet att det är lite sent.. men jag satt inte vid datorn i går.. va uppe och pluggade..)

Anonymous said...

Jag kan på tisdag :P Puss på er iefterskott på alla hjärtas dag :) <3 / V

Anonymous said...

Jag kan gå på bio tisdag! men om bion typ går vid kanske 7 eller nått, kan inte alla åka in tidigare och shoppa lite eller något? jag är i behov av ett par jeans.. /mim

Anonymous said...

Vi har talat om att åka på bio på kvällen tisdag och shoppa på onsdag! Vad sägs?

Anonymous said...

Helst inte Darling filmen.. sthlms skit:) ^^ mhm, vad sägs om att dela upp det till en shopping dag och en filmdag?

Anonymous said...

jag åker antagligen till mormor tidigt på onsdagsmorgonen..:S Men jag kan ju kanske shoppa hos mormor då, så får ni ta skåne:P

Anonymous said...

//mim

Anonymous said...

Ska vi bestämma en tid? Åka in nån gång runt sju? Det beror ju på vilken film vi tar.. Så.. ska vi bestämma det med eller? We gotta make a decision here people!

Anonymous said...

Runt 18 mer tycker jag. Då har man tid och allt .. ^^ / V

Anonymous said...

när gick filmerna extakt?/mim

Anonymous said...

ska vince med?

Anonymous said...

Vi måste åka redan klockan 16:54 för att hämta ut biljetterna!.. dom ska vara uthämtade 17.30.. och inget annat tåg är bättre.. men vi kan ju fika.. eller kika i affärer..

Anonymous said...

Då kör vi på det då.:) 16:54. Så ses vi snart allesammans! PUSS (L)

Anonymous said...

Hejsan allihopa!
På fredag tror jag att det ä jägers och jag undra om någon ska dit eller om ni ska på björket? I vilket fall som helst så vill jag ut och dansa lite och undrar om någon vill hänga med?

Puss! / Vix

Anonymous said...

too late?

Anonymous said...

No, denna fredagen som kommer ! /V